Workshops


De workshops die ik geef zijn werkplaatsen om te leren. Die gaan over het verbinden van verleden, heden en toekomst. Wat is er nu? Waar kom ik vandaan? Wat is mijn verlangen? Door dit inzicht kunnen blokkades worden opgeheven. Om zo niet effectieve patronen te doorbreken. De workshops zijn een plaats om te leren vanuit de ontmoeting. “In de ontmoeting met de ander, leer ik mij zelf verstaan.” Ik werk ervaringsgericht afgewisseld met korte stukjes theorie. De groepen zijn klein zodat er veel individuele aandacht is. Jouw persoonlijke inzichten worden altijd naar de praktijk vertaald, zodat je wezenlijke stappen kunt zetten in je dagelijks leven.

  • Familieopstellingen. Een opstelling is een methode om zicht te krijgen op je onbewuste patronen en verborgen dynamieken die zich in het familiesysteem voordoen. De begeleider gaat opzoek naar een opstelling die een positieve uitwerking heeft op het individu en op het totale systeem. In de opstelling reageren de representanten intuïtief op de situatie, op elkaar en op vragen die gesteld worden door de begeleider(s). Op deze wijze krijg je inzicht in je eigen dynamiek en voel je hoe het is om een andere plek in te nemen in jouw systeem. Deze inzichten werken bevrijdend en brengen helderheid. Het helpt je om niet effectieve patronen te doorbreken.
  • Moeder - dochter opstellingen. Op deze dag gaan we samen met andere dochters op reis in onze eigen vrouwenlijn.
  • Loopbaanopstellingen. Wil jij jouw loopbaan meer in overeenstemming brengen met wie jij bent en wat jou inspireert?

  • Inspiratieavond Lessen over de liefde voor jezelf. Op deze inspirerende avond verbind jij je met jouw moedige hart. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt mij mij en dus zo uniek? Welke volgende stap kan ik gaan maken? Gegarandeerd een ervaring die je meeneemt in je hart. Voor iedereen die meer wil leren over de liefde voor zichzelf.

​Wil je deelnemen aan een van deze dagen, vul dan het contactformulier in. Als je vragen hebt, mail patricia@hartwerkplaats.nl of bel 06 - 46 19 4006.

 

 


ˆ