Patricia Beumer


Na mijn studie bedrijfskunde volgde banen die gingen over resultaat. Amerikaanse bedrijven, organisaties waar output telt, scorelijsten en bonussen. Hoe je je doel haalde was niet relevant. Geweldige banen! Die mij veel hebben geleerd over ondernemerschap. Totdat ik na 10 jaar vastliep. De eenzijdigheid van hard werken werd me fataal. Mijn kwaliteit om voor een doel te gaan, kon ik hierin goed gebruiken. Ik ging op zoek naar een coach om mij te begeleiden naar een baan die beter bij me zou passen. Met geen idee waar dit toe zou leiden ging ik op weg. Daarna volgde vele intensieve opleidingen die allemaal gaan over hart werken, naar binnen gaan, ontdekken wie ik ben, wat ik wil en waar mijn grenzen liggen. In mijn professionele gereedschapskist kun je daarover van alles lezen.

Zo is na vele wegen Hartwerkplaats geboren. De plek waar hard werken en hart werken samen worden verbonden. Want uit eigen ervaring kan ik je zeggen eenzijdigheid, alleen maar hard werken, stompt af. Door hard en hart werken te laten samenvallen kan deze website en hartwerkplaats bloeien.

Patricia als begeleider

´Wees liefdevol meedogenloos´, geleerd van mijn opleider Morton Hjort, Phoenix Opleidingen. De mix van menselijk en zakelijk, van hart en hard. Ik kijk verder dan de buitenkant van iemand, voorbij het zichtbare gedrag. Ik heb zelf zo geleerd hard werken te combineren met hart werken. Mijn visie op ontwikkeling is dat het niet een kwestie is van iets afleren, maar juist van bijleren. Door de tegenstrijdigheid in jezelf te laten samenvallen ontstaat jouw persoonlijke magie. Dit vraagt ook moed om uit jouw comfort zone te stappen: “Out of your comfort zone is where the magic happens”. Ik begeleid jou graag hierin, om jou zelf verder te ontdekken en zo vanuit vrijheid van binnenuit te leven.

Ik ben dan ook echt geraakt door de moed dat een ander zich toont en kwetsbaar opstelt.

Mijn professionele gereedschapskist

linkedin hart


 


 


ˆ