Persoonlijke begeleidingLeven vanuit autonomie en verbinding !

Ieder mens, team en organisatie handelt vanuit patronen. Vele daarvan zijn helpend, sommige belemmeren de weg naar vernieuwing. 

Als jij directeur, leider, professional bent en je wilt bewuster zicht krijgen op jouw patronen om deze vervolgens duurzaam en met impact te ontwikkelen voor jouw organisatie, team of voor jezelf, dan is dit traject voor jou bedoeld.

Met mijn begeleiding en programma's krijg je de belangrijkste kennis die je kunt hebben en dat is over jezelf. Door deze kennis leg je een stevig fundament onder je persoonlijk en professioneel functioneren. Je ervaart je eigen plek, rust en vertrouwen om vanuit stevigheid jezelf te kunnen zijn. Je leeft jouw roeping om tot waardevolle doelgerichte prestaties te komen. Je potentieel kan tot volle bloei komen. 


Persoonlijke ontwikkeling kernkrachtig goed

Ieder individueel ontwikkeltraject starten we met het verhelderen van jouw doel voor dit traject. Jouw wenkend perspectief is het kader waarin we werken. Dit draagt bij aan focus en meetbare resultaten. Om vervolgens je inzicht in je patronen bewust in het hier en nu te gaan herkennen. Gedragingen en je houding in het heden hebben altijd een oorsprong. Jouw geschiedenis is mede de basis van wie je nu laat zien. Door dit te onderzoeken en te erkennen krijg je kun je er leiderschap over nemen.  Zo wordt jouw verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden. Door deze verbinding ontstaat vrijheid, autonomie, rust en kracht.


Van inzicht naar duurzame ontwikkeling

De vorm van de begeleiding is altijd maatwerk en heel divers. Ik sluit aan bij jou met jouw unieke vraag en kijk hierbij naar de persoon als geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Mijn methoden zijn ervaringsgericht. Aangezien de echte verandering van binnenuit komt, werk ik gericht met het lijf en de interne processen. Om zo weer vanuit je eigen plek in je kracht te komen en leiderschap van je eigen leven te nemen. Jouw persoonlijke inzichten worden altijd naar de praktijk vertaald, zodat je wezenlijke stappen kunt zetten in je dagelijks leven.


Hartwerkplaats, begeleiding met liefde - humor & naar de kern !

Groepswerk

 

 

 


ˆ