Referenties


Wij hebben de dienstverlening van Patricia leren kennen als uitermate deskundig, integer en bovenal plezierig. Patricia is in staat om op korte termijn het vertrouwen van mensen te winnen en met hen een traject in te gaan waarbinnen voldoende ruimte is om gevoelens te uiten maar ook om aan te geven waar grenzen liggen. De uitkomsten van deze trajecten waren voor zowel de deelnemers als de werkgever van een enorme toegevoegde waarde.

Gé van de Wouw             
Rabobank

Patricia heeft mij laten zien en voelen dat zijn wie je bent zo mooi is! Met haar humor en doortastendheid is het niet alleen iets wat ik tijdens de sessies heb mogen ervaren maar ook iets wat me bij blijft en tot op de dag van vandaag doet groeien.

Suzan van de Heuvel      

`Hartwerkplaats, exact hoe Patricia haar begeleiding vorm geeft, met liefdevolle aandacht recht uit het hart. Tegelijkertijd maakt Patricia op een heldere en krachtige manier duidelijk wat je als cliënt zelf te doen hebt.` 

Kees van der Spek
Politie-Landelijke Eenheid

Patricia is iemand die eerlijk is en recht door zee, maar tegelijk ook heel warm en liefdevol. Iemand die "ziet" waar de pijn punten zitten, ook als je deze niet hebt benoemd.

Cindy van Zandvliet     
Rabobank

Patricia heeft de gave om mensen het gevoel te geven dat ze er toe doen. En er mogen zijn. Met al hun leuke, minder leuke en/of tegenstrijdige eigenschappen. Iedereen is voor haar enorm de moeite waard. En die overtuiging straalt ze uit. Die gave combineert ze met een aanstekelijke gevoel voor humor en charmante zelfspot. Door haar is hard werken, met en aan je hart, zowaar een feest. 

Sonja Sanders               
Prorail

In elke ontmoeting werkt Patricia met open hart en kijkt voorbij patronen. Met inzet van haar eigen innerlijke trilling ‘tovert’ zij mensen tevoorschijn. Patricia is hartwerker en verbindingstrainer, nuchter en aards, met humor en diepgang. Zij weet als geen ander een veilige bedding te maken voor het kwetsbare.

Hylkje Scheffers             
Essense


ˆ