Werkplaats persoonlijk


Wanneer persoonlijk werk?

Binnen de werkplaats persoonlijk van hartwerkplaats richt ik me op mensen die op een punt gekomen zijn dat ze iets willen veranderen in hun leven. Dat kan in je persoonlijk leven gebeuren of op je werk.

  • Je wilt je verder verrijken in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling.
  • Er is een terugkerend sluimerend patroon waarin je vertrouwde strategieën niets lijken op te lossen.
  • Je kan vastgelopen zijn in situaties, zoals het verlies van iemand, een burn-out, echtscheiding.

De verbinding maken met wie je ten diepste bent, is een waardevolle uitdaging. Maar dit is niet eenvoudig om in je eentje te doen. Professionele begeleiding kan je hierin uitstekend ondersteunen.

Van inzicht naar verandering

Door persoonlijke werk kom je in een proces van innerlijke groei en bewustwording. Door individuele coaching groeit je inzicht in je patronen, je verleden. Maak je contact met waar je naar toe wilt, de toekomst. En leer je weer in contact te komen met je lijf, het heden. Om zo verleden, heden en toekomst met elkaar te verbinden. Door deze verbinding ontstaat vrijheid, autonomie, rust en kracht.

Mijn professionele gereedschapskist

De vorm van de begeleiding is altijd maatwerk en heel divers. Ik sluit aan bij jou met jouw unieke vraag en kijk hierbij naar de persoon als geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Mijn methoden zijn ervaringsgericht. Aangezien de echte verandering van binnenuit komt, werk ik gericht met het lijf en de interne processen. Om zo weer vanuit je eigen plek in je kracht te komen en bouwer van je eigen leven te worden. Jouw persoonlijke inzichten worden altijd naar de praktijk vertaald, zodat je wezenlijke stappen kunt zetten in je dagelijks leven.


​Je bent welkom voor een kennismaking. Vul hiervoor het contactformulier in en we ontmoeten elkaar binnenkort.ˆ