Werkplaats Groepen

Werkplaats groepen


patricia beumer helmond

De workshops die ik geef zijn werkplaatsen om te leren. Die gaan over het verbinden van verleden, heden en toekomst. Wat is er nu? Waar kom ik vandaan? Wat is mijn verlangen? Door dit inzicht kunnen blokkades worden opgeheven. Om zo niet effectieve patronen te doorbreken. De workshops zijn een plaats om te leren vanuit de ontmoeting. “In de ontmoeting met de ander, leer ik mij zelf verstaan.” Ik werk ervaringsgericht afgewisseld met korte stukjes theorie. De groepen zijn klein zodat er veel individuele aandacht is. Jouw persoonlijke inzichten worden altijd naar de praktijk vertaald, zodat je wezenlijke stappen kunt zetten in je dagelijks leven.

  • De zoektocht naar je ware naam. Kijken vanuit systemisch perspectief. Wat ligt in jou verborgen en wil gezien worden? Door de vergeten en verborgen delen van binnen en van buiten te leren kennen, komt er bewegingsvrijheid. En leer jij je ware naam ontdekken. Verweven in een groter geheel. Jouw persoonlijke verhaal wortelt in het verhaal waar je uit voortkomt. Je blijft verbonden met je systeem van herkomst, met de mensen die er waren en ontbraken. Vanuit systemisch perspectief kijken we op deze dag naar jouw dualiteit. Deze workshop wordt weer gegeven op 28 september 2016. We werken van 10.00 uur tot circa 17.00 uur.
  • Workshop familieopstellingen. Bij het werken met familieopstellingen wordt persoonlijke problematiek in verband gebracht met ons familiesysteem. De volgende data van deze ééndaagse workshop zijn op woensdag 3 februari 2016 en donderdag 19 mei 2016.
  • Vrouwenlandschap. Vier daagse cyclus. Als vrouw in een groep van vrouwen is als een spiegel. Ze confronteren je met je zelf, je vrouw zijn, je zelfacceptatie, je schoonheid en je schaduw. Het mooie en het pijnlijke. In relatie met vrouwen, leren over mijn eigen vrouw zijn. Je vindt herkenning, erkenning en inspiratie. Het vraagt moed om hiermee te werken en een stap in te zetten. Deze vier daagse cyclus wordt weer gegeven op 17 & 18 maart 2016 en 7 & 8 april 2016. We werken van 10.00 uur tot circa 17.00 uur.
  • Moeder - dochter opstellingen. Op deze dag gaan we samen met andere dochters op reis in onze eigen vrouwenlijn.
  • Loopbaanopstellingen. Wil jij jouw loopbaan meer in overeenstemming brengen met wie jij bent en wat jou inspireert?

  • Inspiratieavond Lessen over de liefde voor jezelf. Op deze inspirerende avond verbind jij je met jouw moedige hart. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt mij mij en dus zo uniek? Welke volgende stap kan ik gaan maken? Gegarandeerd een ervaring die je meeneemt in je hart. Voor iedereen die meer wil leren over de liefde voor zichzelf.

​Wil je deelnemen aan een van deze dagen, vul dan het contactformulier in. Als je vragen hebt, mail patricia@hartwerkplaats.nl of bel 06 - 46 19 4006.

 

 


ˆ