Hartwerk Ritme Methode

De HRMethode is de Leiderschapsmethode. De weg naar leiderschap van binnenuit, persoonlijk en professioneel. De Hartwerk Ritme Methode gaat over het succesvol en duurzaam begeleiden van transities op persoonlijk en organisatieniveau.

Gesloten hart. Persoonlijke groei is de ontwikkeling om je steeds op een bewustere manier leert jezelf te zijn. Je realiseert je steeds wat er intern en extern plaatsvindt.

 Gekwetste hart. Door eerdere ervaringen en ouderboodschappen zijn onze waarden en overtuigingen gevormd. En deze bepalen ons gedrag in het hier en nu. Dus wil je wezenlijk een transformatie maken dan is het van belang terug te kijken.

Open hart. Dat vergt moed, discipline en geduld. Met concrete praktische opdrachten van ons maak je daar de stappen mee die voor jouw ontwikkeling dienend zijn.

Groei, persoonlijk en professioneel

We kunnen persoonlijk en professioneel succesvol groeien als we alle drie kennen, herkennen en erkennen en deze met elkaar verbinden. De Hartwerk Ritme Methode. De weg naar leiderschap van binnenuit, persoonlijk en professioneel.

Wij werken met (executive) teams, managers en directeuren, professionals en privé cliënten. Kijk verder op de hartwerkplaats site om hier meer over te lezen. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom.


ˆ